Text

Invorderingen van onbetaalde fakturen

Een team in ons kantoor legt zich in het bijzonder toe op het invorderen van onbetaalde facturen.Wij mogen gerust stellen dat ons kantoor hierin voorloper is, ondermeer inzake informatie-uitwisseling naar de klant toe. Al te vaak horen wij dat opvolging van de diverse dossiers en informatie-uitwisseling ( toch op een gestructureerde en overzichtelijke manier) een groot probleem is, en zeker als het over een groot aantal zaken gaat. Wij hebben hiervoor een unieke oplossing en bieden u de rubriek ‘dossierstand’ op onze website aan. In deze rubriek kan u wanneer en waar u het wil de stand van ieder dossier op een eenvoudige en overzichtelijke manier opvolgen. Zo hoeft u niet steeds op te bellen om te weten hoever het met een dossier staat en kan u de opvolging doen op een ogenblik dat u het beste uitkomt, 24/24 uur. De informatie wordt dagelijks meerdere malen ‘up to date’ gebracht. Wij verminderen hierdoor ook de briefwisseling naar u toe en als gevolg daarvan het klasseerwerk dat dit met zich meebrengt.

U kan dit al eens uittesten aan de hand van het ‘testdossier’. Eenmaal u dit gewoon bent kan u deze werkwijze niet meer missen en zal u beseffen hoeveel tijd u hiermee uitspaart.
Wij vorderen ook onbetaalde facturen in in het buitenland. Wij hebben door onze ervaring een uitgebreid netwerk van plaatselijke correspondenten (advocaten en /of gerechtsdeurwaarders) opgebouwd. Het staat immers vast dat een buitenlandse klant die niet betaalt pas echt onder druk komt te staan wanneer hij aangeschreven wordt door een advocaat of gerechtsdeurwaarder ‘niet ver van hem’. Het ‘verre’ België is dan al plots niet zo ver meer.

Dit alles kunnen wij u aanbieden aan zeer voordelige voorwaarden die wij u graag komen toelichten indien u interesse heeft om met ons samen te werken.

BEL ONS


+32 9 380 16 72

Kapellestraat 2 bus 1

 

9800 Deinze